facebook
instagram
Előnyt szereztünk az elődöntőben

Híreink

Előnyt szereztünk az elődöntőben

2021.02.15.

Az OB III-as jégkorong bajnokságban már a rájátszásnál tartanak a csapatok. Felnőtt csapatunk az alapszakaszban a második helyen végezett, így a felsőházban a harmadik Lehel HC csapatával mérkőzünk a döntőbe kerülésért. Az első találkozót sikerült megnyernünk egy gólgazdag összecsapáson. 

Egerszegi Titánok – Lehel HC 8:5 (3:1, 3:3, 2:1)
Zalaegerszegi Jégaréna, OB III-as bajnokság, Zárt kapuk mögött, Jv: Bosnyák, Molnár.

Egerszegi Titánok: Sipos P.- Henyczi Gy., Karvalics, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Geosits, Kéner, Barna, Csata, Göncz (második), Molnár, Ronga. Játékos –edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Gombos 3, Simon, Geosits, Barna, Göncz 2. ill: Hetler 3, Tóth, Gedei. 

Két egyforma csapat találkozott a felsőházi rájátszás első összecsapásán. Az első tíz percben nem találták a ritmust a fiúk és egy vendég gól kellett, hogy felébredjenek. Gombos Bence tíz másodperc elteltével egyenlített. Elkaptuk a fonalat olyannyira, hogy két perc múlva már 3:1-re vezettünk. A második harmad gyors hazai góllal kezdődött, majd jött egy hullámvölgy és a játékrész felénél kiegyenlített a jászberényi alakulat (4:4). A hajrában ismét Gombos Bence volt a főszereplő, akinek góljaival vezetést szereztünk (6:4). A záró harmadban már nem engedtek ki a fiúk és végül megnyertük az elődöntő első összecsapását. Csapatunk legjobbja a három gólig és négy gólpasszig jutó Gombos Bence volt. 

Csata Csaba: -Nehezen kezdtünk, de amikor elkaptuk a ritmust, akkor sorra jöttek a gólok is. Hullámzó volt a teljesítményünk, amit ellenfelünk jól használt ki. Jó lett volna kevesebb gólt kapni, hiszen a gólarány is számít az összevetésben.

A másik ágon a KMH SE a Hargitai Farkasokkal vív a döntőbe kerülésért. 

Folytatás két hét múlva Jászberényben. 

2021. február 15. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /