facebook
instagram
Egyből a mélyvízbe!

Híreink

Egyből a mélyvízbe!

2018.09.09.

Csütörtökön elkezdődött az U18-as bajnokság. Ebben a korosztályban csak egy csoport van benne pedig 12 csapat küzd az érmes helyekért.  Az első fordulóban Székesfehérvárra látogatott Csata Csaba együttese. A liga egyik legerősebb csapatával az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával játszottunk és nem vallottunk szégyent. Az első harmadban 14. percig álltuk a sarat és nem kaptunk gólt. Sajnos a hátralévő időben háromszor is betaláltak a hazaiak. A második játékrészben is jól tartottuk magunkat és felvettük a kesztyűt az erősebb csapattal rendelkező fehérváriakkal. A harmadik harmadban továbbra is fölényben játszottak a hazaiak és újabb három góllal növelték előnyüket (8:0). A kapuban Horváth Bendegúz remekül védett! A 60 perc alatt 55 kapura lövést próbált hárítani, melyből 47-et védett is! Kiemelkedő teljesítménye nagyban hozzájárult a kedvező eredményhez. 

Ifj. Ocskay Gábor JA – Egerszegi Titánok 8:0 (3:0, 2:0, 3:0)

Székesfehérvár, Jv: Mayer I. (Szabó D., Ozsváth Á.)

Gólszerzők: Kovács, Szabó, Komm, Galusnyák, Urh, Parragi, Jábor, Csölle

Egerszegi Titánok: Horváth Bendegúz – Geosits, Karvalics, somogyi, Tóth, Zelevics (1 sor), Gyémánt, Szalai, De Paoli, Marth, Müller (2. sor), Mátyás, Neubauer. Edző: Csata Csaba 

Csata Csaba: - Mindjárt a legerősebb ellenféllel kerültünk szembe, de a fiúk odatették magukat és helyenként jól játszottak. A végig fölényben játszó fehérváriak ellen Horváth Bendegúz extra teljesítménye kellett a tisztes helytálláshoz. 

Csapatunk legközelebb szeptember 16-án a Pesterzsébet HC vendégeként lép jégre. 

2018. szeptember 9. Zalai Titánok
 

Megosztás:

Támogatóink /