facebook
instagram
Döntőbe jutott az OB III-as csapatunk

Híreink

Döntőbe jutott az OB III-as csapatunk

2021.03.04.

Az OB III-as jégkorong bajnokságban az elődöntő visszavágóját Jászberényben rendezték. rendezték. Együttesünk háromgólos előnnyel és bizakodva a döntőbe jutásban várhatta az összecsapást. 

Lehel HC- Egerszegi Titánok 5:5 (2:2, 2:1, 1:2)
Jászberény, OB III-as bajnokság elődöntő, Jv: Takács, Incze

Egerszegi Titánok: Henczi B.- Henczi Gy., Molnár, Gombos, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Barna, Ronga, Tóth. Játékos-edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Kovács, Bálint, Szerdahelyi, Várkonyi, Tóth, ill: Henczi 2, Gombos, Simon 2.

Foghíjas kerettel próbáltuk meg kiharcolni a döntőbe jutást a Lehel HC ellen. Csata Csaba távollétében Simon Alfonz irányította a csapatunkat. Hosszú idő után ezen a meccsen tért vissza a kapuba Henczi Bendegúz, aki remekül védte a hálónkat.


Nagy elánnal kezdett a házigazda és a 7. percben előnyebe is kerültek. A 12. percben Gombos passzából Simon egyenlített, majd fél perc elteltével a gólszerző adott remek passzt Henczinek, akinek a találatával már mi vezettünk (1:2). A harmad végén egyenlítettek a jászberényiek és lendületüket átvitték a második játékrészre is, ahol tíz perc elteltével kétgólos előnyt harcoltak ki (4:2). Rezgett a léc, hiszen folyamatos nyomás alá helyezték a jászberényiek a kapunkat. Jól állták a sarat a fiúk és Henczi újabb találatával szépítettünk (4:3). A záró harmad kemény csatát és újabb izgalmakat hozott. A játékrész felénél újra kétgólos előnybe került a Lehel HC. Parázs pillanatokat éltek meg a fiúk, akik minden eszközzel próbálták védeni a továbbjutást jelentő különbséget. Az 53. percben Gombos szerzett gólt, majd két perccel később Simon tette fel a koronát a csapatunk teljesítményére. 

Simon Alfonz:- Amit terveztünk a szezon előtt, az sikerült, hiszen döntőbe jutottunk. Voltak nehéz pillanatok a meccsen, de a végén okosan játszottunk, tartottuk az eredményt, sőt gólokat szereztünk. A játékosok végig küzdöttek, csúsztak-másztak a sikerért.

Együttesünk négy éve szerepeltet felnőtt csapatot a bajnokságéban és az elmúlt év bronzérme után, idén döntőt játszhatunk az OB III-ban. 

Szép volt fiúk!

Fotók: Gèmesi Balázs

2021. március 3. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /