facebook
instagram
Csak egy hajszálon múlott a győzelem

Híreink

Csak egy hajszálon múlott a győzelem

2020.12.14.

A listavezetőtől elszenvedett nagyarányú vereség után bizakodva tekintett OB III-as csapatunk a Szigeti Bikák elleni összecsapásra. 

Szigeti Bikák- Egerszegi Titánok 4:3 (0:0, 2:3, 1:0, 0:0, 1:0)
Budapest, FTC Sátras Jégpálya, OB III alapszakasz, Jv: Molnár, Kovács

Egerszegi Titánok: Sipos- Geosits, Karvalics, Koós, Simon, Szabó (első), Göncz, Kéner, Barna, Csata, Tóth (második), Molnár, Ronga. játékos-edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Maróti, Szabó, Paukovics 2, ill. Koós 2, Barna.

Az első perctől kezdve irányítottuk a mérkőzést és sorra dolgozták ki a fiúk a helyzeteket, de gólt nem sikerült ütniük. A második harmadra éppen csak kijöttünk, amikor 13 másodperc elteltével Koós Tibor ütött gólt Simon passzából. Sokáig nem örülhettünk, mert két percen belül egyenlítettek a fővárosiak (1:1). A 27. percben ismét a Simon –Koós páros keverte meg a hazai védelmet és az első gólhoz hasonló forgatókönyv szerint szereztünk vezetést. A 30. percben Paukovics találatával egalizáltak a vendéglátók. A harmadot végül Barna góljával az megnyertük (2:3).  A harmadik játékrészben rengeteg helyzetet kihagytak fiúk és már úgy tűnt behúzzuk a mérkőzést, de 25 másodperccel a vége előtt Paukovics kiegyenlített (3:3). Jöhetett a hosszabbítás, ahol nem jutottak dűlőre a csapatok. Végül büntetők döntötték el a győztes kilétét, amiben egy találattal a Szigeti Bikák bizonyultak jobbnak. 

Csata Csaba:- Jó ritmusú mérkőzést játszottunk. Úgy tűnt sikerül nyernünk, mindössze fél perc hiányzott. Sokat próbálkoztunk, ezt mutatja a kapura lövési arány is (38/57). A hazaiak kapusa remek napot fogott ki és ez döntött a végén. 

2020.december 14. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /