Híreink
2018.12.17.

Büszkék lehetünk a fiúkra

Közel álltak a Titánok a győzelemhez!

Az OB II-es bajnokság hatodik fordulójában, hazai jégen fogadtuk a MAC csapatát. A fiúk remek játékkal búcsúztatták az idei évet és kis szerencsével a győzelmet is megszerezhették volna. 

Egerszegi Titánok- MAC Budapest, hu. 5:6 (2:2, 2:3, 1:0, 0:1)

Zalaegerszegi Jégaréna, 100 néző, Jv: Wolf László (Abonyi A., Molnár J.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Dósa, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Ronga, Török. Edző: Csata Csaba  

Gólszerzők: Ambrus (3), Török, Bosnyák. ill: Lakatos, Dózsa, Kordisz, Nagy (2), Molnár.

Nagy lendülettel és elszántsággal kezdtük a találkozót. A vendégeket talán meg is lepte a lelkesedésünk és belealudtak a kezdésbe és a 3. percben egy remek kontra végén Csata Csaba passzából Ambrus András vezetéshez jutatta csapatunkat (1-0). Egy védelmi megingást kihasználva a 9. percben Lakatos egyenlített (1-1). A harmad felénél egy emberelőnybe kerültünk, de ahelyett, hogy vezetést szereztünk volna gólt kaptunk (1-2). A lendületünk nem csökkent és két percen belül Simon Alfonz passzából Török Márk egyenlített (2-2). 

Az izgalmas első játékrész után sem esett vissza a mérkőzés színvonala és sorra potyogtak a gólok a másodikban is. A Titánok nagyot küzdöttek és eredményesen használták ki lehetőségeiket. A 24. percben Ambrus, majd egy percen belül Bosnyák szerzett gólt (4-2). Sajnos gyorsan jött a szépítés a fővárosiaktól és ez némileg megfogta a csapatot. A 33. percben kiegyenlítetek a fővárosiak, majd a hajrában már a vezetést is megszerezték (4-5). 

A harmadik harmad nem várt izgalmakat hozott. A Titánok mindent megtettek az egyenlítésért, amire az 50. percig kellett várni. Bosnyák passzából Ambrus egalizált (5-5). A játékrész végén fölényben játszott a MAC és rendesen megtornáztatta Henczi Bendegúzt, akinek a találkozó során 45-ször kellett játékba avatkoznia. Az utolsó percben, kiszabadulva a szorításból, még a győzelmet is megszerezhettük volna, de gólhelyzetben szabálytalankodtak a vendégek, a bírók sípja viszont néma maradt.

Következett a hirtelen halál, azaz a hosszabbítás. A 3-3 elleni végső közdelemben végül egy perccel az idő lejárta előtt Nagy szerzett győztes gólt a fővárosiaknak (5-6). 

Csata Csaba:- Egy jó ellenfél ellen csapatom kiválóan játszott. A fiúk nagyon jól mentek és kis koncentrációval, meglepetést is okozhattunk volna. A lelátóról hangzó vastaps is igazolja, hogy sokat léptünk előre. 

Az Egerszegi titánokra némi pihenés vár, majd január 6-án újra hazai jégen fogadják az Óbudai Hockey Akadémia csapatát. 

Szép volt fiúk!

2018. december 17. Egerszegi Titánok
 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk