facebook
instagram
Az OB III-ban is a célunk a dobogó

Híreink

Az OB III-ban is a célunk a dobogó

2020.10.29.

Az elmúlt szezonban remek hangulatú OB II-es mérkőzéseken szurkolhattunk felnőtt jégkorongcsapatunknak. A Csata Csaba vezette együttes 8 mérkőzéséből négyet megnyert, egyszer hosszabbításban kapott ki, míg hármon a rendes játékidőben. Ezzel a teljesítménnyel a második helyen álltak a fiúk, amíg a koronavírus-járvány miatt félbe nem szakadt a bajnokság. 

Idén egy szintet visszalépnek, melynek okairól Csata Csabát kérdeztük:

-Voltak vendégjátékosaink, Dunaújvárosból és Szegedről is, akiknek a munkahelyével nehéz összeegyeztetni a játékot. Fiataljaink közül Gyémánt és Tóth is főiskolára ment és nem minden hétvégén tudnak hazajönni, így a szereplésük bizonytalan. Összesen hat meghatározó játékosunk esett ki és így nem vállalhattunk a magasabb osztályt – tájékoztatott a vezetőedző, aki az új idényben is korcsolyát húz és ütőt vesz a kezébe. 

Csata Csaba elmondta, hogy három játékos kiöregedett az U 18-as csapatból, de egy új szabály értelmében túlkorosként játszhatnak még, de sajnos a felnőtt együttesben így nem szerepelhetnek. 

-Egy kaposvári edző és kettő szombathelyi játékos érkezett a távozók helyére, így 15 fős kerettel számolhatok az idény során.  Egy fokkal gyengébb ez a bajnokság, mint az OB II volt, és ezzel az állománnyal úgy gondolom, végig tudjuk játszani a szezont- folytatta. 

Az Egerszegi Titánokkal együtt nyolc csapat, zömében fővárosiak alkotják a ligát. mellettük van jászberényi, szombathelyi és a Magyarországon élő erdélyiekből verbuválódott együttes is.  A vezetőedző szerint reális cél lehet idén is a dobogós helyek egyikének az elérése. 

A Titánok pénteken 20 órától a szombathelyi Nyugati Eszkimók ellen kezdik meg szereplésüket az OB III-ban. 

2020. október 29. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /