facebook
instagram
A tisztes helytállás volt a cél

Híreink

A tisztes helytállás volt a cél

2019.01.30.

Az OB II-es jégkorong bajnokság alapszakaszában a listavezető KMH csapatát fogadtuk. Csata Csaba vezetőedző előzetesen a tisztes helytállást jelölte meg a csapatnak. 

Egerszegi Titánok – KMH SE 2:10 (1:3, 1:4, 0:3)

Zalaegerszegi Jégaréna, 150 néző, Jv: Incze Miklós (Molnár J., Vörös M.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz-Bekő, Henczi Gy., Gombos, Simon, Szabó (első sor), Dósa, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Kiss, Ronga, Török. Játékos-edző: Csata Csaba  

Gólszerzők: Simon, Szabó, ill. Dabasi 4, Fülöp, Omi 2, Szabari, Haider, Varga, 

A találkozó első tíz percében négy gólt is láthatott a közönség. A fiúk kicsit beragadtak és háromgólos hátrányba kerültek. A szépítő találatot Simon Alfonz ütötte Szabó Krisztián passzából. A gól megnyugtatta a Titánokat és végre felvették a kesztyűt a listavezetővel. 

A második játékrész elején már négy találatnál jártak a vendégek. A 22. percben újabb hazai gólnak tapsolhattak a szurkolók, amikor Gombos Bence passzából Szabó lőtt a főváros hálóba (2-4). A harmad felénél Csata Csaba szorult orvosi ellátásra egy kemény ütközést követően. A közel 10 perces ápolási szünet után kihasználták a vendégek a Titánok pillanatnyi megingását és újabb három góllal terhelték meg a hálójukat (2-7). 

A záró harmadban harcosan játszottak a Titánok, helyzeteink is voltak, de nem tudtuk gólokra váltani a lehetőségeinket. Nem úgy a KMH, akiken látszott az összeszokottság és a rutin, főleg a kapu előtti utolsó passzoknál. A vége 10-2-es vendég győzelem, de a fiúknak sincs keseregni valójuk, hiszen végig fel tudták venni a kesztyűt a listavezető ellen, ami most ennyire volt elegendő. 

Csata Csaba:- Az eredmény a realitást mutatja, de nem szomorkodunk, mert voltak a mérkőzésen olyan periódusok, amikor kifejezetten ötletesen és jól játszottunk. Kis szerencsével és odafigyeléssel több gólt is üthettünk volna. Megyünk tovább, mert szeretnénk elérni a harmadik helyet a felsőházi rájátszásban. 

Az Egerszegi Titánok, február 3-án Jászberénybe utaznak a sereghajtó Lehel HC-hez. 

2019. január 30. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /