facebook
instagram
A rájátszásra várva

Híreink

A rájátszásra várva

2017.01.26.
Szeretnénk minél jobban szerepelni

Lezárult az alapszakasz a Junior bajnokságban, ahol csapatunk az idén először szerepelt. Az utolsó két fordulóban előbb hazai pályán fogadtuk a KMH csapatát, majd idegenben zártuk a sorozatot a MAC ellen. 

Zalai Titánok - KMH   0:5 (0:3, 0:2, 0:0)

Zalaegerszeg    U-20 Bajnokság - alapszakasz

Játékvezető:  Léber Frigyes, Vonalbíró: Molnár József, Baki Dávid

Gólszerzők: Horváth (2), Bán (2), Marosi

Az első két harmadban némileg megilletődötten játszottak a fiúk és ezt a jó erőkből álló, fővárosiak kihasználták és eldöntötték a mérkőzést. A vendégeknél több visszajátszó is volt és ennek tükrében nem olyan rossz eredmény született. A záró harmadban a fiúk végre azt játszották, amit tudnak és bátran küzdve helyzeteket is kialakítottak, de a gólszerzés sajnos nem sikerült. 

MAC Budapest – Zalai Titánok  10:1 (3:0, 1:1, 6:0)

 Budapest, Kisstadion   U-20 Bajnokság - alapszakasz

Játékvezető:  Kis-Király Barna, Vonalbíró: Ozsváth Ádám, Gil Tichon

 Gólszerzők: Faragó (4), Szigeti (2), Fekete, Kreisz, Sarcia, Mogyorósi, ill: Bekő

A záró fordulóban a Kisstadionban léptünk jégre a MAC ellen. A hazaiak az első harmadban három gólos vezetést szereztek, majd egy kiegyenlített harmadban Bekő révén szépítettünk. A záró harmadban győzött a túlerő és frissebb csapat. 

Csapatunk a 7. helyen zárta az alapszakaszt és várjuk a következő fordulókat, ami az 5-7. helyért folytatott rájátszást jelenti majd február közepétől. Addig marad a felkészülés az újabb mérkőzésekre. 

Edzőinktől Szabó Istvántól és Csata Csaba az alapszakasz értékelését kértük, amiben egyöntetűen elmondták, hogy sajnos meghatározó volt a csapat szereplésében a rövid cseresor. A fiúk szinte folyamatosan játékban voltak és kevés idő jutott a regenerálódásra, pihenésre. A támadójátékot is nagyban befolyásolta egyik legjobbjuk Gombos Bence kézsérülése. Az alapszakasz végére már láthatóak volta azok a jelek, amik a jó irányba viszik a csapat szereplését. A szakvezetők elmondták, hogy a hátralévő mérkőzéseken szeretnének minél jobban szerepelni és pontot, pontokat gyűjteni a találkozókon.

Hajrá Titánok!

2017. január 26. Zalai Titánok

Megosztás:

Támogatóink /