facebook
instagram
A listavezető nem kegyelmezett

Híreink

A listavezető nem kegyelmezett

2020.12.10.

Az első hazai OB III-as jégkorong mérkőzésen az éllovas KMH SE csapatát fogadtuk.

Egerszegi Titánok- KMH SE 1:16 (0:3, 1:6, 0:7)
Zalaegerszeg, OB III-as mérkőzés, Zárt Kapuk mögött, Jv: Bosnyák, Molnár

Egerszegi Titánok: Major Gábor- Göncz, Henczi, Koós, Simon, Szabó (első), Karvalics, Kéner, Barna, Csata, Tóth (második), Molnár, Ronga. vezetőedző: Csata Csaba 

Három hiányzóval kellett számolni a Csata Csaba vezetőedzőnek a listavezető elleni találkozón, közülük a legérzékenyebb a kezdőkapus Henczi Bendegúz hiánya volt. A Titánoknál több mint tíz év után fogott ütőt az utánpótlásban dolgozó Koós Tibor, akinek a hosszú kihagyás ellenére keveset kopott a hokitudása. 

Az első harmadban jól tartották magukat a fiúk, de látszott a sebességbeli különbség a csapatok között.  A fővárosiak három gólt szerezve magabiztosan játszottak, míg nekünk kevés lehetőségünk adódott.

 A második harmad elején újabb gólt ütött a KMH, de egy szép kontraakció végén Simon Alfonz szépíteni tudott. A folytatásban sajnos az történt, amit a vendégek akartak. Sorra dolgozták ki a helyzeteiket és jó százalékkal értékesítették a helyzeteiket. 

A záró harmadban elfáradtak a fiúk, de becsülettel végigküzdötték a találkozót. A fővárosiak újabb gólokkal tették kiütésessé a mérkőzést. 

Csata Csaba: -Meghatározó játékosaink hiányoztak és ez kihatott a játékunkra is. A KMH fiatal játékosait nem tudtuk megállítani és ez egy nagy különbségű vereséget eredményezett. Egy jó csapat ellen játszottunk, de teljes kerettel ez szorosabb meccs lehetet volna. 

Együttesünk szombaton a szintén fővárosi Szigeti Bikákhoz látogat.

2020. december 10. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /