facebook
instagram
A jó helyzetkihasználás döntött

Híreink

A jó helyzetkihasználás döntött

2018.03.05.

Közel egy hónap után játszott újra tétmérkőzést az OB II-es csapatunk. Hosszú egyeztetés után sikerült megrendeznünk a vasárnap délutáni mérkőzést, a Jászberény ellen. A rájátszás első mérkőzésén magabiztosan nyertek a jászságiak. 

Egerszegi Titánok – JSE Jászberény 5:2 (0:0, 3:0,2:2)

Zalaegerszeg, Jégaréna 130 néző, Jv: Mayer István (Molnár J., Németh N.)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Henczi Gy., Tóth, Kiss, Simon, Szabó (első sor), Kéner, Kiss, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Gombos, Bekő, Kolath, Ronga (harmadik), játékos –edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Csata, Ambrus, Kiss 2, Tóth,  ill: Tóth, Nagy

Az első harmad kiegyenlített erők küzdelmét hozta. Egyik csapat sem vállat túl nagy kockázatot, amikor mégis helyzetbe kerültek a kapusok hárítottak. 

A második harmad elején gyorsan gólt szereztünk. Bosnyák Márkó passzából Csata Csaba szerzett vezetést csapatunknak (1-0). Ez a találat megfogta a vendégeket. Két perc múlva Ambrus András már a második találatunkat szerezte (2-0). A JSE játékosai lassan ébredtek a sokkból és egyre többször veszélyeztettek. A kapunkban Henczi Bendegúz parádésan védett és segítségével őriztük előnyünket. A 39. percben egy kapu előtti kavarodást kihasználva Kiss Bendegúz növelte háromgólosra z előnyünk (3-0). 

A záró harmad elején mindent megpróbáltak a vendégek és a 47. percben szépítettek. Szerencsére gyorsan jött a válaszunk. Bosnyák harmadik gólpasszából ismét Kiss volt eredményes (4-1). Nem nyugodhattunk meg, mert egy percen belül jött az újabb vendégtalálat (4-2). A hátralévő több mint tíz percre felpörgött a mérkőzés. A Jászberény egy re többet támadott, de Henczi Bendegúz remekül védett. Az utolsó percre lehozták a kapusukat is a vendégek, hogy csökkenthessék hátrányukat, de ez a húzásuk balul sült el. A 34 másodperccel a lefújás előtt Tóth Bence szerzett labdát a harmadunkban és azonnal kapura küldte a korongot, ami egyenesen az üres kapuba csúszott (5-2). 

Csata Csaba: - Arra készültünk, hogy visszavágunk az idegenbeli vereségért. Az első harmadban akadozott a játékunk, de a fiúk bátran küzdöttek A második harmadban a két gyors gól megfogta a vendégeket és fölénybe kerültünk. A harmadikban próbáltuk tartani előnyünket és jó helyzetkihasználásunknak és kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetően sikerült nyernünk. 

A páros csata 1-1-re áll és a mindent eldöntő harmadik mérkőzést előre láthatóan vasárnap rendezzük újra hazai környezetben!

2018. március 4. Zalai Titánok


 

Megosztás:

Támogatóink /