facebook
instagram
A harmadik helyért küzdhetünk az OB II-ben

Híreink

A harmadik helyért küzdhetünk az OB II-ben

2019.03.09.

Remekül hajrázott csapatunk az OB II-es felnőtt jégkorongbajnokság alapszakaszának végén. Az utolsó kettő mérkőzést megnyerve az előkelő harmadik pozíciót szereztük és így pályaelőnybe kerültünk a bronzcsatában, amelyet a székesfehérvári Hevület ellen vívjuk. 
Az utolsó hazai alapszakaszbeli mérkőzésünkön éppen a fehérváriak ellen játszottunk. Változatos és férfias küzdelmet vívott egymással a két csapat. A kiegyenlített erők küzdelmében a harmadik harmadban Ambrus ás Simon találataival már két góllal is vezettünk (6-4). A mérkőzés hajrájában kiegyenlítettek a vendégek, hosszabbításra mentve a találkozót. A 3-3 elleni ráadásban Simon Alfonz „születésnapi” találatával sikerült nyernünk.  

Egerszegi Titánok- Hevület 7:6 hu (1:1, 2:3, 3:2, 1:0)
Zalaegerszegi Jégcsarnok, 180 néző, Jv: Abonyi (Horváth, Molnár)
Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Egyed, Simon, Szabó (első sor), Gombos, Kéner, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Ronga, Török, játékos-edző: Csata Csaba 

Egerszegi gólszerzők: Gombos, Kéner, Ambrus 2, Simon 3,  

A záró fordulóban a MAC Budapest csapatához látogattunk. A hazaiak a találkozótól függetlenül a második helyen zárták az alapszakaszt és így az aranyéremért küzdhetnek. A fiúk mindent beleadtak a mérkőzésen és támadásban remek napot fogtak ki. Két negyeden keresztül fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd az utolsó negyedben nyolc gólt ütve eldöntötték a találkozót a Titánok. 

MAC Budapest-Egerszegi Titánok 12-17 (4:4 4:5, 4:8)
Budapest Kisstadion, Jv: Korbuly (Dorogi, Schumacher)
Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Gombos, Ronga, Szabó (első sor), Kéner, Kiss, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Török, játékos-edző: Csata Csaba 

Egerszegi gólszerzők: Csata, Ronga 2, Bosnyák 4, Gombos 2, Kéner, Ambrus 5, Kiss, Bekő.

Csata Csaba együttese, fővárosi győzelmével az alapszakasz harmadik helyén végzett, megelőzve a Hevület csapatát. A két csapat vasárnap este Székesfehérváron kezdi a bronzcsatát. 

2019. március 9. Egerszegi Titánok 

Megosztás:

Támogatóink /