facebook
instagram
A bronzmérkőzés maradt idén is az OB II-ben

Híreink

A bronzmérkőzés maradt idén is az OB II-ben

2020.02.26.

Történetünk során először jutottunk az OB II-es jégkorong bajnokság elődöntőjébe, ahol a fehérvári Hevület volt az ellenfelünk. A párosmérkőzést pálya előnnyel kezdtük, de sajnos nem sikerült a döntőbe kerülés. 

Egerszegi Titánok-Hevület 4:8 (0:1, 1:3, 3:4)
Zalaegerszegi Jégaréna, OB II elődöntő, 200 néző, Jv: Pálkövi (Pályi-Kiss, Kovács)

Egerszegi Titánok: Henczi Bendegúz- Bekő, Henczi Gy., Egyed, Gombos, Simon (első), Gyémánt, Kéner, Ambrus, Borbás, Bosnyák (második), Karvalics, Wéhli, Szabó, Tóth. Edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Borbás, Bosnyák, Kéner, Gombos, ill: Varga 3, Reiter 3, Palkovics, Ozsváth

Nagy volt a szurkolói érdeklődés az elődöntő első mérkőzése iránt, ahol a vendégek kezdtek határozottabban. Az 5. percben Palkovics passzából Varga talált a kapunkba (0-1). Fokozatosan lendültek játékba a Titánok és ekkor már jöttek a helyzetek is, csak a helyzetkihasználással voltak gondjaink. A második harmad elején is pontosabban játszottak a fehérváriak és Reiter és Palkovics találataival már háromgólosra növelték előnyüket (0-3). A 28. percben tört meg a jég, amikor Bosnyák átadásából Borbás ütött gólt (1-3). Sajnos a harmad végén Reiter visszaállította a játékrész elején kialakult különbséget (1-4). A záró harmad elején tovább mélyült a hátrányunk, mert Ozsvát és Reiter újabb gólokat szerzett (1-6). Tíz perc volt hátra, amikor kiszakadt a gólzsák: három perc alatt Bosnyák, Kéner és Gombos is betalált, szorosabbá téve a találkozót (4-6). A Titánok mindent egy lapra tettek fel és ez hibákat szült, amit újabb két góllal büntetett meg a Hevület. 

Szombaton este Székesfehérvárrá utaztunk, az egyenlítés reményében. 

Hevület-Egerszegi Titánok 6:2 (0-2, 1-0, 5-0)
Székesfehérvár, OB II elődöntő 2. mérkőzés, Jv: Juhász (Kis-Király, Pályi-Kiss) 

Egerszegi Titánok: Henczi Bedegúz - Henczi Gy., Wéhli, Gombos, Simon, Tóth (első), Gyémánt, Kéner, Barta, Bosnyák, Csata (második), Molnár, Borbás, Egyed, Minárik. edző: Csata Csaba 

Gólszerzők: Varga 2, Szuna, Bajczi, Palkovics, Pukli, ill., Minárik, Borbás

A zalaegerszegi mérkőzésen a helyzetkihasználással akadtak gondjaink, amit a csapat megcáfolni látszott a második mérkőzés első harmadában. A 3. percben Minárik egyéni akciója végén remek lövéssel vette be a hazaiak kapuját (0-1). Lendületesen és harcosan játszottak a fiúk és a 16. percben Borbás megduplázta a z előnyünk (0-2). A második harmad elején gyorsan szépített a Hevület Varga góljával (1-2). A játékérészben kiegyenlített játék folyt egyre több hazai helyzettel, de sikerült megőriznünk az előnyünket. A záró harmad hazai fölényt hozott: 12 perc elteltével Szuna és Bajczi góljaival fordított a fehérvári alakulat (3-2). Az 58. percben Palkovics góljával nőtt a hazaiak előnye (4-2). Ekkor kapusunk lehozatalával próbáltunk gólt szerezni és a hosszabbítást kiharcolni, de rossz passzok, apró hibák újabb két gólt eredményeztek és ezzel eldőlt, hogy a Hevület kerül a döntőbe, ahol a KMH SE lesz az ellenfele, míg számunkra marad idén is a bronzcsata a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ellen, ahol újra pályaelőnyben játszhatunk. 

2020. február 26. Egerszegi Titánok

Megosztás:

Támogatóink /