Híreink
2022.03.26.

A bronzéremért küzdhet tovább OB III-as csapatunk

Ma este 20 órától a Hargitai Farkasok vendégeként kezdjük meg az OB III-as szezon utolsó nagy csatáját. A páros csatának a tétje a bajnokság harmadik helyének a megszerzése. 
Tekintsünk vissza az elődöntőre, ahol a KMH SE ellen játszott Simon Alfonz irányította együttesünk. Az idegenbeli mérkőzésen 7:3-ra kikaptunk, majd következett a hazai összecsapás. 

Egerszegi Titánok- KMH SE 2:10 (1:3, 1:4, 0:3)
Zalaegerszeg, 50 néző, Jv: Fényi, Dorogi

Egerszegi Titánok: Sipos- Barancsi, De Paoli, Simon, Szabó, Varga (első sor), Henczi, Kéner, Bosnyák, Csata, Egyed (második sor), Molnár, Somogyi (harmadik sor). Játékos-edző: Simon Alfonz

Hazai gólszerzők: Somogyi, Csata

Az első harmadot nagy lendülettel kezdték a fiúk, de a helyzeteiket nem tudták beütni. A vendégek az 5. percben vezetést szereztek, amit egy perccel később Somogyi találatával kiegyenlítettünk. Újabb fél perc elteltével ismét gólt kaptunk. Többet támadott csapatunk, de nem sikerült gólt szereznünk. A folytatásban a pontosabban játszó fővárosiak sorra értéke el találataikat, ami ezen a szinten, már döntőnek bizonyult. A fiúk becsülettel küzdöttek, Csata Csaba még szerzett egy szépítő találatot, de a nagyarányú vereséget nem tudtuk elkerülni. 

Simon Alfonz: Mindent megpróbáltunk, hogy szorosabb legyen a párharc, de rengeteg helyzetet kihagytunk, míg ellenfelünk kevesebbet hibázott. Megyünk tovább és megpróbáljuk megszerezni a bronzérmet. 

A KMH SE kettős győzelemmel jutott az OB III-as bajnokság döntőjébe, ahol a Hevület lesz az ellenfele. 

Ma mindent megpróbálunk, hogy előnnyel készülhessünk a második mérkőzésre. 

2022. március 26. Egerszegi Titánok 
 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
OB III-As Bronzérem Díjátadó 2022
2022.04.06. OB III-As Bronzérem Díjátadó 2022
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk