Csapataink
2015.10.07.

Ovikori

OVIKORI PROGRAM
 

A zalaegerszegi jégcsarnok a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány tulajdonában van. A szervezet nonprofit elvek mentén működik, egyetlen feladata, a jégsportok népszerűsítése, a jégkorong utánpótlásának nevelése.

Célunk, hogy a 24 órában, nagy költségekkel hűtött létesítmény, minden szabad jégóráját, a gyermeksport számára elérhetővé tegyük. Ennek technikai feltételeit, munkaerő hátterét, az idei évben a Városvezetés támogatásával sikerült elérnünk, melynek köszönhetően szeptember végétől ingyenes Ovikori program indulhatott.

Az alapítvány elsődleges feladata a jégkorong utánpótlásának nevelése. A magyar bajnokságban, 5 korosztályban edzünk és versenyeztetünk több mint 120 hokist. A Titánok a hazai jégkorong középmezőnyében harcolnak hétről-hétre. A csarnokban működő szinkronkorcsolya egyesület további 100 gyermeket sportoltat. Legfontosabb feladatunk e sportágak népszerűsítése, utánpótlásának toborzása.

Az Ovikori programban öt éves kortól fogadunk gyermekeket. Az Ovikori minden hétköznap 8.00 órai kezdettel indul, ahol a csoportok délig váltják egymást a pályán.

A programban résztvevő gyerekek, szervezett csoportokban, 10 héten át, heti egy alkalommal látogatják a jégpályát. Szállításukról, öltöztetésükről és oktatásukról a jégcsarnok dolgozói gondoskodnak. A szükséges védőfelszerelést - könyökvédőt és sisakot, valamint a korcsolyát és gyakorlószánkót is az alapítvány biztosítja.

A program végére teljes jégbiztonságot szereznek, felszabadultan és örömmel koriznak majd. Oktatásukról profi jégkorong edzők gondoskodnak.

A déltől 15.00 óráig terjedő időszakban, a Korisuli keretében fogadjuk az általános iskolák tanulóit, 10éves korig. Mindkét oktatás ingyenes.

A program várhatóan március végéig, április közepéig tart majd, amíg a pályát jég fedi. Szándékunk szerint, a most elindult 10 hetes oktatást, egy újabb program követi majd. Akik időközben úgy döntenek, hogy a jégen sportolnának tovább, azok azonnal felvételt nyerhetnek a Titánok U8-as csapatába, ahol már heti 4 alkalommal edzések zajlanak. Szinkronkorcsolya szakágunk is szeretettel várja kislányok jelentkezését.

A programban Zalaegerszeg Város minden Óvodája részt vesz, a részletekről, időpontokról kérjük, a gyermekük által látogatott intézményben érdeklődni szíveskedjenek.

Az Ovikori Program referense is szívesen áll rendelkezésükre:

Oláh Renáta                          0036 30 731 1831                  reni@timbertech.hu

 

Tárgyalások egy speciális tantervű, jégkorongos osztály ügyében

 

Tudj meg többet a hokiról! Töltsd le a fenti PDF ismertetőt!
Forrás: Magyar Jégkorong Szövetség - www.icehockey.hu
 

Megosztás
Csapataink
2015-2016
Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
2019.03.25. Egerszegi Titánok-Hevület 2-4
Titánok barátja
 
Jön!
 
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk
Jégkorongozóink 2015 - minden korosztályunk